Bemutakozás

Dr. Rajczi B. Tünde Erzsébet vagyok.

Egészség mentor, az RBTErápia felépítője.

 

Egy igen kalandos és sok tanulással, tapasztalással járó életút vezetett el odáig, hogy a hozzám forduló emberek mentora legyek a harmonikus, kiegyensúlyozott, egészséges életük elérése során. Ezt ma már a küldetésemnek tekintem.

 

Számomra nagyon fontos a MENTORÁLÁS, hiszen NEM SZÓLHATOK BELE SENKI ÉLETÉBE, NEM DÖNTHETEK SENKI HELYETT egy adott helyzetben, ám sok éves tapasztalattal, komoly tudással a hátam mögött,TUDOM HOGYAN SEGÍTSEK eligazodni az egyes élethelyzetekben, hogyan segítsek megtalálni (újra) az egészséget, hogyan segítsek megszűntetni betegségeket, vagy okait, hogyan segítsek egy vágyott élethelyzet elérésében. Számomra nagyon fontos, hogy én ezekben a gyakran igen komoly munkát igénylő folyamatokban minden esetben mentor maradok, és mindkét fél munkája szükséges a változásokhoz.

 

===========================================================================================================

Hogy hogyan lettem egészségmentor és hogyan jutottam el az RBTErápia-ig?

 

Születésem óta szorosabb kapcsolatban vagyok azzal a világgal, amit az emberek gyakran elutasítanak, és ez az én esetemben sem volt másképp. Senki sem hitt nekem és mindenáron „normális” gyerek kellett, hogy legyek. Már 16 évesen meg kellett tanulnom, milyen az, amikor az ember egyedül áll a nagyvilágban. Később, talán ennek is köszönhetően igen sok problémám volt az egészségemmel. Igen fiatalon épp egy kórházi osztályon feküdtem, tele csövekkel és gyógyszerekkel, és már az orvosok is lemondtak rólam, amikor egy véletlennek tűnő találkozás történt. Odajött az ágyamhoz egy akkor számomra teljesen ismeretlen ember és azt mondta: Tudok rajtad segíteni. Akarod a segítségemet? Persze, hogy akartam, hiszen már mindenki más feladta.

 

Ő volt az első mesterem. Ekkor tanultam meg, hogy segíteni csak akkor lehet, ha a segítséget kérik, a változással együtt járó munkát akarják, és a következményeket elfogadják.

 

Ettől a pillanattól kezdődött az életem. Rengeteget tanultam a hagyományos és alternatív terápiákról és módszerekről itthon és külföldön egyaránt. Ami azonban a lényegesebb, ezeket a módszereket folyamatosan gyakorlom és a mai napig is fejlesztem a tudásom. Nap, mint nap eszek azért, hogy a birtokomban lévő eszköz- és tudástár egyre tökéletesebb legyen.

 

===================================================================================================================

Hivatás és Küldetés

 

HIVATÁSOM és ÉLETKÜLDETÉSEM az, hogy ahogyan én is megkaptam egykor azt a segítséget, azokat az eszközöket és lehetőségeket, amik a gyógyuláshoz, a JÓL-LÉT-hez szükséges, úgy én is megadjam ezt bárkinek, aki hozzám fordul segítségért és hajlandó tenni az EGÉSZ-SÉG-e érdekében.

 

A rengeteg megtanult és gyakorolt módszernek köszönhetően jutottam el arra az egyébként teljesen egyértelműnek tűnő felismerésre, hogy mind-egy. Minden módszer ugyanarról szól, csak más eszközökkel, más nézőpontból, más mondanivalóval. 

 

Ez pedig minden esetben az az üzenet, hogy többek vagyunk a fizikai testünknél. Olyan csodálatos lények vagyunk, akik test-lélek-szellem hármasában élünk és ez a három megnyilvánulásunk hat egymásra. A módszerek pedig segítenek az egyensúlyt, a harmóniát megteremteni a megnyilvánulásaink együttesében. Az egyes módszereket lehet persze külön-külön is alkalmazni és remek eredményeket elérni. Az egyes kezelésekről a CACIRASZ oldalon részletesen írok is, hiszen van, aki ragaszkodik egy módszerhez, mert abban hisz.

 

Én is ezt tettem, amíg elkezdtem arra figyelni, hogy a mentoráltamnak a folyamat adott fázisában mi a legjobb. És sokkal hatékonyabb és gyorsabb eredményeket tudtunk elérni.

 

Így született meg az RBTErápia, amiről részletesen ITT olvashatsz.

 

=====================================================================================================================

Mi a siker?

 

Számomra a siker az, amikor egészséges, önmagukkal és a világgal is elégedett, mosolygós embereket látok.

 

Azért, hogy te is tudj magadon és akár másokon is segíteni, az általam alkalmazott módszerek egy részét tanítom is és a TANFOLYAMOK során átadom ezt a tudást a már megszerzett tapasztalataimmal együtt.

 

Az egyes tanfolyamokról bővebben ITT olvashatsz.

 

IDŐPONTEGYEZTETÉSHEZ, illetve amennyiben bármilyen kérésed, kérdésed van, fordulj hozzám nyugodtan bizalommal a KAPCSOLATOK valamelyikén, vagy a lentebbi üzenetküldési elérhetőségen keresztül.

==================================

 

TANFOLYMAIMRA ITT TUDSZ JELENTKEZNI. 

 

Az egészségről, a természetes egészségmegőrzésről rendszeresen beszélek YouTube csatornámon. Ha szeretnél értesülni ezekről a vieókról, iratkozz fel az RBTErápia csatornámra

 

Ha szeretnél hírlevelet kapni, kérlek regisztrálj a CACIRASZ oldalon, vagy kövess a Facebookon.