RBTErápia

 

Az RBTErápia az általam eddig megtanult terápiák, módszerek és a sokéves gyakorlati tapasztalatom alapján született meg. A különböző alternatív és hagyományos terápiák és módszerek alkalmazása során szerzett tapasztalataim, saját magam által is megélt életesemények tanulságainak mára összefüggéseiben és rendszerében átlátott, tökéletes gyógyulást segítő lehetőségek alkalmazásának módszere.

====================================================================================================================

Tapasztalat és Módszerek

17 éve folyamatosan tanulom az alternatív és hagyományos terápiákat és módszereket és több száz elégedett, gyógyult ügyfelem van. Tanultam itthon és külföldön egyaránt. 

Tanulási és fejlődési utam során meghatározó tanáraim és mestereim segítettek elsajátítani, hogy a lényegesebbeknél maradjunk, a

egészen addig, hogy 2013-ban megtörtént a pappá (spirituális mesterré) szentelésem is. (Az összes kezelésről és leírásukról részletesen: CACIRASZ)

 

==================================================================================================

Folyamatos fejlesztéssel hatékonyabb segítség

 

Ami azonban a lényegesebb, EZEKET A MÓDSZEREKET FOLYAMATOSAN GYAKORLOM ÉS A MAI NAPIG IS FEJLESZTEM A TUDÁSOM. Ennek köszönhetően jutottam el arra az egyébként teljesen egyértelműnek tűnő felismerésre, hogy mind-egy. Minden módszer ugyanarról szól, csak más eszközökkel, más nézőpontból, más mondanivalóval.

 

Ez pedig minden esetben az az üzenet, hogy többek vagyunk a fizikai testünknél. Olyan csodálatos lények, akik test-lélek-szellem hármasában élünk és ez a három megnyilvánulásunk hat egymásra. A módszerek pedig segítenek az egyensúlyt, a harmóniát megteremteni a megnyilvánulásaink együttesében.

 

Az egyes testi-lelki-szellemi szintű módszereket LEHET KÜLÖN-KÜLÖN IS ALKALMAZNI és remek eredményeket elérni. Az egyes kezelésekről a CACIRASZ oldalon részletesen írok is, hiszen van, aki ragaszkodik egy módszerhez, mert abban hisz.

 

Én is ezt tettem, amíg el nem kezdtem arra figyelni, hogy a mentoráltamnak, páciensemnek a folyamat adott fázisában mi a legjobb. És SOKKAL HATÉKONYABB ÉS GYORSABB EREDMÉNYEKET tudtunk elérni.

 

======================================================================================================================

RBTErápia, a személyre kialakított út a cél eléréséhez

 

Az RBTErápia SORÁN AZT AZ ESZKÖZT ALKALMAZOM, TERMÉSZETESEN VELED MINDENT ELŐRE EGYEZTETVE, AMI AZ ADOTT HELYZETBEN A LEGHATÉKONYABB SZÁMODRA. Kezdve a fizikai tünetek kezelésével, folytatva a lelki okok feltárásával és ötvözve a mentális blokkok kioldásával. Ezzel az összetett módszerrel, az RBTErápia-val így gyorsan és hatékonyan érhető el a harmonikus életet adó végleges egészség.

 

AMIKOR BELÁTJUK és ELFOGADJUK, hogy az ÉLETÜNK FELETT MI DÖNTÜNK, vagyis MINDEN ÉLETHELYZETÜNKÉRT, a BETEGSÉGÜNKÉRT, az EGÉSZSÉGÜNKÉRT, a KUDARCAINKÉRT és a SIKEREINKÉRT is CSAKIS MI VAGYUNK a FELELŐSEK, a JELEN HELYZETEMHEZ a MÚLTBAN HOZOTT DÖNTÉSEIM VEZETTEK, és MÁR NEM VALAMI KÜLSŐ, TŐLÜNK FÜGGETLEN HATÁSTÓL VÁRJUK a MEGOLDÁST, és NEM mást HIBÁZTATUNK,

NOS AZ AZ A PILLANAT, AMIKOR KÉSZEN ÁLLUNK A VALÓDI VÁLTOZÁSRA ÉS GYÓGYULÁSRA.

 

======================================================================================================================

Hogyan képzeljem el az RBTErápiát?

 

Az ELSŐ TALÁLKOZÁSUNK többnyire egy konzultáció és egy állapotfelmérés.

Ennek során megismerteted velem azt a helyzetet, állapotot, amivel eljössz hozzám és azt a célt is (lehet több is), amit el akarsz érni. Én elvégzem a részletes állapotfelmérésed, majd közösen megbeszéljük azt az egyéni kezelési tervet, amivel a céljaid minél gyorsabban és minél sikeresebben elérhetők.

 

FONTOS A MEGBESZÉLT TERÁPIÁS ALKALMAKON VALÓ RENDSZERES JELENLÉTED. Szándékosan nem megjelenést írtam, hiszen mivel minden helyzetünk okai mi vagyunk, a változásokat is mi tudjuk önmagunkban véghezvinni. Ehhez pedig szükséges a folyamatos munkád és a jelen-léted. Én pedig megoldásokat mutatok és a folyamatod során mindenben teljes odaadással segítelek.

 

==================================================================================================================

Mennyi ideig tart és hány alkalmat vesz igénybe?

 

Az, hogy egy terápiás folyamat, a kitűzött cél elérése MENNYI IDEIG TART ÉS HÁNY ALKALMAT VESZ IGÉNYBE, igen változó attól függően, hogy mennyire súlyos és milyen régóta áll fenn az adott probléma, mennyire van távol a kitűzött cél a jelenlegi állapottól. Mindenképpen figyelembe kell venni, hogy egy több évtizede húzódó probléma végleges megoldásához több idő kell, mint egy hirtelen fellépő, de rövid lefolyású akut probléma kezeléséhez. 

EGY ALKALOM 1-1,5 ÓRA időtartamot szokott igénybe venni.

 

Számomra a CÉL az, hogy a problémát a lehető legrövidebb idő alatt, véglegesen meg tudjuk szüntetni, és a kívánt célt elérni. A terápiás folyamat során, a fejlődési úton mindvégig kísérlek, számíthatsz rám és támogatlak a célod végleges eléréséig, sőt, ha később felmerül benned valami, akkor is segítelek.

 

Ezt jelenti nekem az RBTErápia.

 

Azért, hogy te is tudj magadon és akár másokon is segíteni, az általam alkalmazott módszerek egy részét tanítom is és a TANFOLYAMOK során átadom ezt a tudást a már megszerzett tapasztalataimmal együtt.

 

Az egyes tanfolyamokról bővebben ITT olvashatsz.

 

IDŐPONTEGYEZTETÉSHEZ, illetve amennyiben bármilyen kérésed, kérdésed van, fordulj hozzám nyugodtan bizalommal a KAPCSOLATOK valamelyikén, vagy a lentebbi üzenetküldési elérhetőségen keresztül.

 

==================================

TANFOLYMAIMRA ITT TUDSZ JELENTKEZNI. 

 

===========================================

Az egészségről, a természetes egészségmegőrzésről rendszeresen beszélek YouTube csatornámon. Ha szeretnél értesülni ezekről a vieókról, iratkozz fel az RBTErápia csatornámra

 

Ha szeretnél hírlevelet kapni, kérlek regisztrálj a CACIRASZ oldalon, vagy kövess a Facebookon.