Manager Masszázs

Dr. Rajczi B. Tünde vagyok. Masszőr és természetgyógyász.

 


 

Egész életemben, már gyermekkorom óta foglakoztat az egészség, a harmonikus élet megteremtésének kérdése. Amikor hivatásszerűen kezdtem el foglalkozni az emberekkel, azt vettem észre, hogy a mai rohanó világban, amikor mindenki siet valahová, miközben az egészsége, a közérzete egyre romlik, fokozottan szüksége van feltöltődésre, és valakire, aki szakértő módon tud ebben segíteni.

 

Kizárólag akkor lehetünk teljesek, akkor tudunk maradandót alkotni a munkánkban, amikor egészségesek és kiegyensúlyozottak vagyunk. Én ebben tudok professzionális segítséget nyújtani számos technikával és azok ötvözésével.

 

Büszke vagyok arra, hogy ma már vállalatvezetők, vezetők, nemzetközi cégek tulajdonosai visszatérő ügyfeleim. Számos esetben vidékről, vagy külföldről járnak hozzám.

 

Mivel a diszkréció nagyon fontos a munkámban, az oldalamon ne keress véleményeket.

 

A menedzsereknél leggyakrabban jelentkező problémák eddigi tapasztalataim szerint a

 • hát- és derékfájdalom,
 • vállak fájdalma,
 • visszatérő, migrénes fejfájás,
 • emésztési problémák,
 • szorongás és pánikrohamok,
 • koncentrációs zavarok,
 • állandó fáradtság, kimerültség érzése.

 

Ha eljössz hozzám, megtapasztalod, hogy egy egyórás relaxáló masszázs hatására milyen kipihentnek fogod érezni magad. A masszázs alatt kellemes lágy zene szól, csendes félhomály vesz körül. Te választhatod ki azt az aromát, amelyik épp a legkellemesebb a számodra. Ebben a környezetben a masszázs alatt egy mély relaxációs állapotba kerülsz, ami segít az izmok ellazulásában, a milliónyi, benned egyszerre kavargó gondolat lecsendesítésében. A masszázs végén úgy fogod érezni, mintha legalább 8 órás nyugodt alvásból ébrednél. Friss, kipihent és energiával telt leszel. A gondolataid újra rendezettek. És ami nem elhanyagolható, a fájdalmaid is megszűnnek.

 

Ebben a friss, relaxált és stressz mentes állapotban sokkal eredményesebben tudsz dolgozni, sikeresebben tudsz tárgyalni. Így a nálam töltött időd nem csak egyszerűen egy kellemes feltöltődésre szánt idő, de egyben számodra hasznos, eredményekben mérhető befektetés is.

 

Heti rendszeres kezeléssel tartós eredmény érhető el.

 

Hogy miért én vagyok számodra a legjobb megoldás?

 • 17 éves szakmai tapasztalat és több száz elégedett, gyógyult ügyfél van a hátam mögött.
 • Masszázsterápiáimmal elsősorban cégtulajdonosok, vezetők, menedzserek problémáinak kezelésére szakosodtam.
 • Számos masszázs típus közül tudsz választani.
 • Súlyosabb problémák esetén a masszázs kezelésen túl más terápiás kezeléseket is tudok alkalmazni. Bővebben: RBTErápia
 • Folyamatosan fejlesztem a tudásom.
 • A nálam töltött idő alatt csak te vagy a fontos, ez az idő rólad szól.
 • Maximális diszkréciót biztosítok.
 • Könnyen megközelíthető, parkolásidíj mentes, csendes stúdióban fogadlak.
 • Bérletes vendégeimnek minden 10. kezelés ajándék. :-) 

 

==================================

                                                                                                                             Manager masszázs típusai
   Masszázs típusa   Erősség  Kezelési
     idő
   (perc)
               Hatása                                                                             Leírás       Ára:
Ft/60 perc

    !!!ÚJDONSÁG!!!

  PÁROS MASSZÁZS   

   Frissítő-Relaxáló
     Aromaterápiás
 

   Lágy    60/90

    Frissítő, kondicionáló,
   relaxáló és stresszoldó
      hatású teljes test                       masszázs.

Egy női és egy férfi masszőr segítségével te és a párod egymás mellett kellemesen ellazulva tudtok relaxálni és kikapcsolni a rohanó világ minden stresszét  lágy, kellemes zene mellett az általatok kiválasztott aromaterápiás olajos kezelés hatására.

A masszázs igény szerint lehet lágy, lazító, relaxáló masszázs, de ha bármelyik fél kéri, akkor a problémásabb részeken koncentráltan egy erősebb, az izomgörcsöket, elakadásokat kioldó erőteljes kezelést alkalmazunk.

  18.000,-     2 főre

    Frissítő-Relaxáló
     Aromaterápiás
        masszázs
    Lágy    60/90     Frissítő, kondicionáló,
   relaxáló és stresszoldó
      hatású masszázs.
Lágy mozdulatokkal segítem az ellazulást, a relaxációt. A masszázs végén kipihenten, frissen és stresszmentesen ébredsz.

A kezelés fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a bőr anyagcseréjét, puhítja a hegeket és erősíti a szervezet védekezőképességét. Elősegíti a bőr rugalmasságának megőrzését, ezáltal lassítja az öregedést. Felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést és az ízületek is visszanyeri egészséges aktivitásukat.
   9.500,-
  Izomlazító masszázs     Erős    60/90    Izomlazító, csomó oldó
            masszázs
Erős, gyúró kezeléssel kioldom a jellemzően a vállban, deréktájon, háton jelentkező izomcsomókat. Teljes testkezelés során ezekre a gócpontokra nagyobb figyelmet fordítok, a kezelés itt hangsúlyosabb. A kezelés során speciális gyulladáscsökkentő krémet alkalmazok a folyamat segítésére.

A kezelés végén csökkennek a fájdalmak, ami segíti a koncentráltabb és hatékonyab munkát, a sikeresebb probléma megoldásokat.

A kioldott csomók hatására megindul az elakadt nyirokkeringés, távoznak a felgyülemlett salakanyagok, tisztul a szervezet, visszaáll a sejtek normális oxigén és tápanyagellátása. 
   9.500,-
        Reflexológia
       Talpmasszázs
    Erős       30  Frissítő masszázs, erősíti
  az immunrendszert és a
    szervezet öngyógyító
       mechanizmusát.
A reflexológia hatásának alapja, hogy kapcsolat áll fenn a test szervei és a talpon lévő  reflexzónák között. A reflexfelület és a hozzá tartozó szerv közötti kapcsolat kétirányú. A szerv rendellenességei túlérzékennyé, nyomásra fájdalmassá teszik a neki megfelelő reflexpontot. Az ilyen fájdalmas pontok a megfelelő szervek betegségeire utalnak. Ez a kapcsolat fordított irányban is fennáll, tehát a fájdalmas zóna masszírozásával serkenthető a hozzá tartozó szerv öngyógyítási folyamata.

Ez a masszázsfajta bizonyos betegségek kezelésénél minimális fájdalommal járhat, ami csak a masszázs ideje alatt tapasztalható, de utána kellemes közérzetet teremt, és hatékonyan elősegíti a szervezet természetes öngyógyító folyamatát.
   11.000,-
 Alakformáló&Cellulitisz
         masszázs
      tekercseléssel
    Erős       30           Alakformáló,
        Súlycsökkentő,
    eltünteti a narancsbőrt
A kezelés során erőteljes mozdulatokkal összetöröm a zsírsejteket, és speciális zsírégető krémet masszírozok a problémás testfelületbe, ami növeli a kezelés eredményességét. A speciális testfóliával történő tekercselés hatására arról a területről segítek lefogyni, ahonnan szeretnél. Jellemzően a combról, a hasról és a fenékről!

Az alakformáló és cellulitisz kezelést általában együtt alkalmazom. A kezelést 10-12 alkalomból álló kúraszerű alkalmazásként ajánlom vendégeimnek.

Az ALAKFORMÁLÓ masszázs a legtermészetesebb és leghatékonyabb testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centiméterrel csökkenjen testünk körmérete. A körfogat csökkenés mellett méregtelenítés, salaktalanítás történik és a bőr látványosan kisimul, feszessé válik.

A tekercselés lényegesen megnöveli a kezelés hatékonyságát, sokkal gyorsabb, szemmel látható eredményt lehet elérni néhány kezelést követően.  Megfelelő testmozgással és diétával kombinálva még gyorsabban érhető el a várt eredmény.

A cellulitként, vagy narancsbőrként ismert horpadásos bőrrendellenesség a zsírsejtek megkeményedését jelenti. Ez olyan kollagén rostokból álló zsákocskák csoportja, melyek a zsírsejtek körül alakulnak ki, folyadékot és mérgező anyagokat zárva magukba. Főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakul ki, és nem egyértelműen a kövérség velejárója.

A CELLULITISZ masszázs javítja a keringést, beleértve a nyirokkeringést és a szövetek frissítését is, és ezt a hatást a felhasznált speciális krém tovább fokozza. A várt eredmény csak kúraszerű, rendszeres masszázzsal érhető el.

Az eredményes cellulitisz és stria kezelés lazít, élénkíti a vérkeringést, méregtelenít. Ennél a masszázsnál is alkalmazható a testfóliás tekercselés, ami a kezelés hatékonyságát jelentősen megnöveli. 
   11.000,-
  Lávaköves masszázs    Lágy    60/90         Frissítő, relexáló,
    stresszoldó masszázs
A lávaköves masszázs során, forró vulkáni köveket alkalmazok. A masszírozást nem kézzel, hanem ezekkel a felmelegített vulkáni eredetű kövekkel végzem.

Sima, lapos köveket helyezek a testedre, melyet előzőleg felhevítek 50-60 Co-os hőmérsékletűre, majd óvatosan az izmokba nyomom a köveket.

Jótékony hatása mellett, már az élmény maga is felemelő. A lávaköves masszázs speciális illóolajokkal történik, ezáltal kombinálva a masszázst és az aromaterápiát. Az illóolajok keverése a saját személyes igényedre szabottan történik, attól függően is, hogy mit szeretnénk kezelni a masszázzsal.

A lávaköves masszázs és az aromaterápia kombinációjának hatékonysága azon alapul, hogy a kövek sokáig megtartják magas hőmérsékletüket, ezáltal az illóolajok a felhevített bőrbe sokkal könnyebben és sokkal mélyebbre hatolnak. A lávaköves masszázs mindenkinek ajánlott.

A masszázs életenergiával tölt fel, harmonizálja a testet és a lelket, kiváló stressz oldó hatása van. Pozitív hatásai leginkább a vérkeringésben érzékelhetők. Javítja a nyirokkeringést is, ezáltal meggyorsítja a méregtelenítő folyamatokat. A masszázsnak köszönhetően fellazítja az izmokat. Mivel a nagyobb kövek az energia központok mentén kerülnek elhelyezésre, ezért az energiaáramlásokat elsimítja, a blokkokat feloldja. A lávaköves masszázs az egészséges ember számára is hatékony felüdülést nyújt, megújítja a testet és a lelket egyaránt.
   9.500,-